Your Space 2 pro ZŠ a VG – Učebnice

266  266 

Skladem

Katalogové číslo: 9788074890185 Kategorie: ,

Popis

Your Space je čtyřdílný soubor učebnic určený pro výuku angličtiny na druhém stupni základní školy a odpovídající ročníky víceletých gymnázií.
Učebnice vychází z britského prostředí a vybízí ke srovnávání s naší českou kulturou. Pokrytá témata odpovídají RVP ZV (včetně průřezových témat a mezipředmětových vztahů) a jsou zpracována způsobem atraktivním pro dnešní digitální generaci (zařazení textů v podobě blogů, chatů, SMS). Umožňují také využití metody CLIL.
Slovní zásoba vždy obsahuje několik autentických frází pro reálnou komunikaci s vrstevníky. Pozornost se věnuje také fonetice. Gramatika je prezentována induktivně, ale využívá i srovnání s češtinou. Každý díl začíná opakováním látky z předchozích dílů.
Učebnice se věnuje utváření a rozvoji klíčových kompetencí; kromě základní komunikační kompetence jsou to především kompetence k řešení problémů a kompetence k učení.
Do témat jsou zařazeny fotopříběhy, čtecí a poslechové texty, jejichž prostřednictvím se žáci seznamují se životem svých vrstevníků v jiných zemích. Témata jsou laděna zábavně a zároveň využívají zájmu teenagerů o vážnější společenské otázky.
S každou tištěnou učebnicí získáte zdarma interaktivní učebnici Flexibooks, která obsahuje navíc:
audia k učebnici
samostatná videa zahrnující scénky, rozhovory i videodokumenty, včetně kopírovatelných pracovních listů
fotografie
odkazy do jiných předmětů
interaktivní cvičení
ověřovací testy
ozvučený slovníček

I-učebnice® je vhodná pro zobrazení na interaktivní tabuli, PC i tabletu.
I-učebnice Your Space 2 bude k dispozici na začátku dubna 2015. Do té doby nebude možné využít aktivační kód ke stažení i-učebnice.
i-učebnice zdarma ke stažení www.flexibooks.cz

Další informace

Hmotnost 0,2 kg